Event Heroes

 

 

IMAGINE  •  PLAN  •  EXECUTE

We are passionate to create, what's seen as tomorrow's inspiration


 

Wij creëren events van concept tot uitvoering en faciliteren onze diensten veelal met eigen mensen en middelen. Als creatieve beestjes zijn we gevestigd in Oosterhout (NB) waar we ons kantoor, logistiek magazijn en de werkplaats combineren onder 1 dak.

Creativiteit is ons sleutelwoord, waarbij we het onmogelijke tot realiteit brengen. Daarin zijn we gespecialiseerd in merk events en events in unieke thema's. Wij brengen uw event of merk tot leven.

 

HEROES, HOEZO?

Wij zijn niet de Heroes, nee… Creeren wij events wat het Hero gevoel in iedereen oproept? Ja! Onze naam doet eer aan het uitgangspunt waarbij alles wat we creëren en faciliteren, creatief en uniek moet zijn. Wij houden ervan te overweldigen en te verbazen.

GET INSPIRED

Wat we niet hebben, kunnen we maken! Hier inspireren wij jou, maar graag worden we uitgedaagd door onze klanten met specifieke vragen of wensen.

Contact us & feel free to brainstorm!

OUR BRANDS

Event Heroes is ons corporate merk. Tevens voeren wij 3 supporting labels: Promotion Heroes, Entertainment Heroes en Decoration Heroes. We hebben dus alles in-house om uw volledige event te realiseren, maar helpen hierin ook graag bij het verzorgen van facetten.

OUR LOCATION

We werken door heel Nederland en Belgie en zijn gevestigd in Oosterhout (NB).

Hier combineren we kantoor, magazijn en werkplaats onder 1 dak. Met 1000m2 magazijn vol inspiratie, bent u van harte welkom eens een kijkje te komen nemen.

 

 

EVENT HEROES

Our brands


In-house faciliteren wij 3 supporting labels; ieder voor een verschillende discipline, welke allen naadloos aansluiten op activiteiten binnen de event-branche. 

Of u nu opzoek bent naar thematisch event entertainment, activatieconcepten of decoratie op uw event of locatie.

Wij verzorgen deze diensten, op maat, vanuit eigen mensen en middelen.